A hole on the toilet wall: suya sabuna dokunmadan olmaz

Sayfalar

oh my çok çılgın!

20 Haziran 2010 Pazar

suya sabuna dokunmadan olmaz



şampuan olarak elidor'un en pembe olanını kullanıyorum. tamamen dışının rengine bakarak almıştım kendisini, böyle çok tatlı, şekerli bi kokusu var. kendisinden bahsederken hep ten ten'in sakızları vardı biz küçükken, onlar gibi kokuyo diye anlatırdım. hani böyle konuşmada hey gidi günler tandansı yakalayalım, bi de şu vardı diye başlayan cümlelerle dolu tatlı muhabbetlere yelken açalım kafası.. sonra işte bi gün anneme bak şampuanım ne güzel kokuyo dedim, aa çilek kokuyo dedi. inkar da edemedim, haklı çünkü kadın bildiğin çilek kokuyomuş şampuan. o günden beri keyfim yok, hala durup durup düşünürüm ben neden akıl edemedim çileği diye.

bugün yaptığım tek kayda değer aktivite banyoya girmek olduğundan hep onunla ilgili şeyler söylüyorum farkındayım ama bak bu önemli. bugün duşta doğu kültürüyle batı kültürünü bi araya getirmeyi başardım ve çok güzel sonuçlar elde ettim. neden bahsettiğimi anlamak için duş jeli lifiyle beyaz sabun köpürtün. dünyanın en güzel köpüğü oluyo o köpük. saatlerce oynasan yine sıkılmazsın.

8 küçük şişe sallanıyor:

GeceYarısı dedi ki...

oha, ben de aynı şampuanı kullanıorum.

nam-ı diğer dedi ki...

banyo teması beni biraz tedirgin etmedi değil. tansiyonum oynadı yazıyı bitirene kadar.

beyzaburcak dedi ki...

ben de greyfurtlu aldım geçen tavsiye ederim ama benim ki blendax

Büşra Mutlu dedi ki...

niye şaşırdın oğlum aynı şampuanı kullanabiliriz seri üretiyolar onları, paniğe gerek yok

sercan'ın banyo temalı yazısından sonra geldi bu tedirginlik biliyorum ben.

çilek greyfurtu her şekilde döver de.. her şeyden önce seksi bi kere. greyfurtun öyle bi çağrışımı var mı? yok, yanından bile geçemez.

Erdem dedi ki...

eskiden mahalle berberlerinde fiks muz kokulu bi şampuan olurdu. muhtemelen merdivenaltı imalat. acayip güzel kokuyodu ne zaman traş olsam saçlarım yıkanınca kokunun cazibesiyle karşı bakkaldan muzlu süt ya da pudinge yönelir, alır verir ekonomiye can verirdim. şimdi biz büyüdük ve berberler de büyüdü, hangi şampuanı kullanıyorsun diye soruyolar, tak koyuyolar önüne. head&shoulders tabi...

GeceYarısı dedi ki...

şaşırmam şundan. Genelde benim etrafımdaki insanlar blendax, pantene, elseve felan kullanıor. Kime sorsam onlardan kullanıo. Kendim gibin elidor kullanan ve aynı aromalı kullananla karşılaşmadıydım xD

Büşra Mutlu dedi ki...

erdem şu an içimi burdun. artık berberlerde muz kokulu şampuan kullanılmıyo diye hüzünlendim resmen mahaha


ceylan seni seviyorum canım <3

GeceYarısı dedi ki...

ben de seni büş <3