A hole on the toilet wall: itiraf edelim gençler lindsay lohan tutuklanınca hepimizin içi eridi

Sayfalar

oh my çok çılgın!

9 Temmuz 2010 Cuma

itiraf edelim gençler lindsay lohan tutuklanınca hepimizin içi eridi

 "ne be her yazıyla alakalı görsel mi bulucam? al işte bak bu da ne güzel fotoğraf" görseli

hallo!

şu dünyada en sevdiğim şeylerden birinin yeni alınmış kıyafetin etiketinin ucundaki ipleri koluma dolamak olduğunu fark ettim. aksesuar sevmem. aksesuar insanı çok süslü hissettiren bi şey. hem de rahatsız. ama gel gör ki ne zaman güzel ipli etiket görüyorum ivedilikle boncuk kavanozundan boncuk bakıyorum. yine de etiket ipleriyle hikayemizin bu kadar coşkulu başlamış olmasına aldanma, ertesi güne geçiyo genelde hevesim.

bugün de sabah şunu okuyunca normalde hiç öyle bi niyetim olmadığı halde toy story izlemeye gittik. toplamda 10 kişi vardı salonda (teşekkürler sayı saymayı yeni öğrenmiş çocuk) ve bunlardan ikisi ben ve kuzenim diğer ikisi de "anneler" olmak üzere sadece 4 üyesi gerçekten kendini ifade edebilecek boyutlara ulaşmış kişilerdi. her neyse, söylemeye çalıştığım şey bambaşka. şimdi söz konusu çocuk filmi falan tamam da biz orda çeşitli duygu değişimleriyle cebelleşirken (neredeyse son 15 dakika aralıksız ağladım) o küçük çocukların mal gibi ekrana bakmasına uyuz oldum. anlamıyolar işte. bi yerde bi hata var. ya film çocuk filmi falan deil, ya da bu çocuklar mal. bu arada buzz'a çılgınlar gibi güldüm, çok tatlıydı resmen. filmdeki oyuncaklardan iki tanesininde çocukluğumda var olmuş olduğu gerçeğiyle mutlu oldum. çok da ilginç değil aslında toy story 1 çıktığında gençtik biz de sonuçta.


aha bak yine yazıcağım şeyi unuttum. yaşlanıyo muyum nedir..

iskender yedik bi de bugün. bayadır yemiyodum, tereyağı sevgisinden ölücektim nerdeyse. mutluluk dediğin şey tereyağına bulanmış iskender pidesi dostum bunu bilir bunu söylerim.

az önce iskender yazarken ilk i'ye basamadım. baya tehditkar oldu. "skender". bildiğin korkunç.

bu gecede kandilmiş mesela. hemi de perşembeyi cumaya bağlayan denk gelmiş, ailenin ekran karşısında beyin eriten diğer üyesi kardeşceğizimin yorumuyla: "x8 sevap veriyomuş bu gece dua". demedi deme. (bunu da sırf "oğlum sen inanmıyon ki" diyen arkadaşlarımın sayısının artmasının tedirginliğiyle yazdım ha, bak ben din biliyom iman biliyom ayağına. biliyorum da gördüğün gibi, sorsan mekruhu bile açıklayabilirim.)

hagz en kisıs

6 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

oncelikle filmi beğendiğine sevndm gelip burda bana küfür etme ihtimalin de vardı:D ayrıca o çocuklar mal bence de. allah bilir aileleri kollarından çekeleyip götürmüştür sinemaya maksat çocuklar iki film yüzü görsün. ben ağlıodum shrek olsun toy story olsun götürsünler die:D

bi de lindsay lohanın gazetede ağlarken fotolarını gördüm üzüldüm lan yazık

Büşra Mutlu dedi ki...

yazık diil ya mal o kız. kendisini bi mean girls de severim o kadar. mean girls'ü de baya severim o ayrı, 2456789 falan izledim heralde.

gürültü dedi ki...

ben hiç izlemeidm :D izlym bari

gürültü dedi ki...

şişt büşra bişiler yaz 4 gün oldu:p

Büşra Mutlu dedi ki...

hehe yazdım şekitom :D

Adsız dedi ki...

o kim ya??