A hole on the toilet wall: uzun süredir twitterda sosyal tespit yapmamış olmanın tedirginliği üstümde, titriyorum

Sayfalar

oh my çok çılgın!

22 Ağustos 2010 Pazar

uzun süredir twitterda sosyal tespit yapmamış olmanın tedirginliği üstümde, titriyorum



Uzun süredir canım ciğerim burcucuğumdan bi takım iletilerle yapmıyodum blog girdisi girizgahlarını. O zaman derin anlamlar içeren şeyler yazdığını sanan başarısız dostlar için gelsin "Öyle bir an gelir ki denizin kenarında yanlız otururken onu istersiniz yanınızda.En çok ona sarılmak omzuna yatıp onunla hayallere dalmak.." Hayır deniz kenarında otururken sevgilini değil de emmioğlunu mu istemen gerekiyo yanında? Öyle bi anın gelmemesi lazım, zaten sevgili yapınca default olarak o anda bulunmak beklenir gibi geliyo bana bu mesafeden. Ama çok da bilemem tabii, tecrübelerim belli.


Param yok. Ama bu sefer cidden yok. Sıfır yani bildiğin. Hatta yarın ve sonraki gün okulun oraya gidicem diye para falan istedim babamdan.


Ne işin var okulun orlarda deme. Çalışmaya gidiyorum yine, kulüp kafası. Yarın yenilere merhaba deme hazırlıkları, salı temizlik falan (annem bunu duysa net bi şekilde evlatlıktan reddeder beni.. net ama bak. henüz denemedim ama  %100 etkili çalışacağından eminim yani)


Hala Acun'dan aramadılar yea. bence eliycekler beni.

Arkadaşlarımla aramda mesafe sevmem. -Cuma bize iftara geliceksiniiz hea +Gelirsem kalırım da ona göre


Sabahtan beri Crossfire isimli güzide eseri dinliyorum. Bunu görür mü görmez mi bilmiyorum bi ara okuyodu ama şu an okumuyo da olabilir pek tabii.. yine de harikulade linklemesiyle şu şarkıyı hayatıma kattığı için pek muhterem koray insanına teşekkürü borç bildim. bu arada harika linklemekle kalmaz harika müzik de yapar. öte yandan  harika müziği linkleme konusunda ben de az başarılı değilimdir. bi bak bence, ilerde "yeaa ben onları herkes sevmeden önce de dinliyodum zaten yea" derken beni anmayı unutma ama.

2 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

önce klink sonra sevgili

Büşra Mutlu dedi ki...

klink benim sevgilim olsun