A hole on the toilet wall: hemen her filmde ağlamaya başarabilen bi insan olarak notebook'da zerre gözyaşı akıtmamış olmam gibi bi gerçeklik var

Sayfalar

oh my çok çılgın!

25 Eylül 2010 Cumartesi

hemen her filmde ağlamaya başarabilen bi insan olarak notebook'da zerre gözyaşı akıtmamış olmam gibi bi gerçeklik var

 

yarın sonunda yurduma geçiyorum. internetsizlik, uzak mesafe falan derken her şey çok dağıldı, toparlanmamın zamanı geldi de geçiyo bile. tabii sana ne bundan? taam taam anlatmıyorum hadi.

bugün kucağımda 5 kiloluk kristal kedi kumu poşetiyle haznedar sokaklarında arz-ı endam eyler iken feysbukumu kapattıran orospu çocuğu/kevaşe geldi yine aklıma. kim olduğunu gerçekten merak ediyorum. ama bence hiç bi zaman çıkıp "bendim o" demiycek.

saçlarım dışarıda evde göründüklerinin onda biri kadar güzel görünse adeta bi blendax kızı gibi saçlarımla insanların beynini uçurabilirim. ama yok. anca paçası kesik pijamalarımı giydiğim vakitlerde ideal kıvırlılık/kabarıklık oranını tutturabiliyolar.


inan ben de dün okula ve hatta kulübe çamaşır sulu eşofmanla gitmekten rahatsızlık duymuş olmak isterdim. ama inan duymuyorum. hem allıkla rimelle temizlik yapılır lan?

öyle bir geçer zaman ki'nin mete isimli karakterini canlandıran çocuk var ya. onu yemek istiyorum. ayrıca bay yengeç denen mekandaki adı e ile başlayan elemanı (erman mıydı öyle bişiydi yea hatırlayamıyorum. bilen eden varsa söylesin adını, sağ kolunda bi dövme var).

acaba bu sene nası geçicek yea.. geçen sene kadar hızlı olmasa bari.

sii yu.

6 küçük şişe sallanıyor:

Sercan Guls dedi ki...

okul başlıyo resmen ya oley.
artık sivil giyinebilcem.

Büşra Mutlu dedi ki...

biz seni takım elbiselerinle de seviyoz ganke

Sercan Guls dedi ki...

lelelele ben de sizi seviom gang

Sercan Guls dedi ki...

hatta o kadar ki : <3

Adsız dedi ki...

ojeler çok şirin.feysine noldu ki?

Büşra Mutlu dedi ki...

cınımsın sercaniko <3

ojeler bence de harikulade. şu an bişi yok ya, aylar önce feysbukumu kapattırtmıştı biri, kim olduğunu bilmiyorum falan. bu yani aklıma geldi öyle birden