A hole on the toilet wall: ne oldum demiycen

Sayfalar

oh my çok çılgın!

17 Ocak 2011 Pazartesi

ne oldum demiycen

 
naber?

an itibariyle seda sayan'ın programını izliyorum ve görmeyeli saçmalık derecesinde korkunç bi artış yaşamış. fırsat bulursanız izlemelisiniz. an itibariyle çocuğuna organlarını vericek olan anne babanın ameliyat için kilo vermesi haberini müthiş bi duygusallıkla veriyolar. seda sayan doçent yerine yanlışlıkla yardımcı doçent dediği adam tarafından düzeltilince "hocam benden ne istiyong yeaaa" diye cevap veriyo, sedacığımın dudakları desen, neyse demiyorum. kavga eden kadınların resimlerini hıza ekrana yaklaştırıp arka planda deftones çaldıkları zamanları "daha iyi" olarak niteleyebileceğim hiç aklıma gelmezdi.

dün akşam da golden globe'a baktım bi miktar. robert downey jr. cidden çok tatlı, kırmızı halıyı sunan kırmızı elbiesli kız konukların neredeyse tamamından daha güzel ve natalie portman hamileydi. trent insanı da dünyanın en cooluydu mesela, ömrümde böyle ödül almak bilmedim. twitter'ına yazdığı "Holy shit!" öncesi "eööööf şimdi yazmazsam beklerler" falan gibi bi kafaya girdiğine neredeyse emin gibiyim.

twitter demişken herkese yeni versiyonu kakıttıran twitter'ın benimkini ikide bir eskisine çevirmesine gıcık olmuyor değilim. lan bak yine!

şu manasız olduğu kadar uzatılmayı bekleye blog girdisinin tek sebebinin artık yapmam gereken bir takım şeylerin var olması olduğunun hepimiz farkındayız sanırım.

gideyim.

2 küçük şişe sallanıyor:

snw dedi ki...

Büşra,

Gün geçtikçe çok daha harika oluyorsun.

Ne desem bilemiyorum.

Büşra Mutlu dedi ki...

ahah teşekkür ederim yahu. öte yandan "esas sen.." şeklinde başlayan bi karşılık vermiycem. sen kendini biliyosun zaten.





sevindim.