A hole on the toilet wall: portakal de bi bak çok hoşuna gidicek

Sayfalar

oh my çok çılgın!

13 Ocak 2011 Perşembe

portakal de bi bak çok hoşuna gidicek



naber?

keşke şu an ders çalışıyo olsaydım. önümüzdeki günleri daha keyifli kılmak için bi adım atabilirdim, atmadım. belki ilerleyen saatlerde.

gildenlöw coşkusunu henüz üstümden atamadan pek sevgili başka insanlarla tanışma fırsatı buldum -ki kim olduklarını söylememe daha var- tahmin ettiğim kadar tatlı, eğlenceli falan çıktılar. sevindim tabii öyle olunca. böyle şeylere hepinizin sevindiğini biliyorum.

aslında çevremizde sandığımızdan daha çok salak insan var, sadece çok yakından baktığımız için fark edemiyoruz galiba. yakın zamanda bir takım tespitlerim olmadı değil.


2 aylık film izlemeyişime bugün wristcutters ve nick and noah's infinite playlist'le veda etmiş oldum. ikisi de çok tatlı, izlenir, izletilir.

bi de bölümüm gereği sanki ingilizce ödevi yapmak istiyomuşum, çeviri yapmak en sevdiğim aktiviteymiş gibi muamelerle karşılaşıyorum sürekli. bunu açıklığa kavuşturalım, öyle bi şey yok abi. hani çok ders insanı olsam önce kendi notlarımı düzeltirim falan. dahası "ödevim var yapsana, nolcak iki dakkada halledersin" bi yardım isteme şekli değil, kendi işini başkasına yıkma hali. ben onu senden çok daha kısa sürede yapıyo olabilirim ama yine de neden yapmak istiyim ki? hayır ondan sonra kötü oluyorum falan, halbuki gerçekçi sebepler  ve makul isteklerle gelen kimseyi de reddetmişliğim yok mesela..

shuttle yok (gitti de gelmedi canan buna ne çare), çok yakında alkol yok, muhteşem yüzyıl muhabbetlerinden anladığımız kadarıyla seks de edilmiyor..


bu da çok güzel olucakmış diyolar.

görüşmek üzere o zaman

5 küçük şişe sallanıyor:

feanor dedi ki...

"Portakal, orda kal." da var.

O değil de Wristcutters candır, izlemediysen The Fall'u da izle, Ben X'i izle, Virgin Suicides'ı izle; sonra Little Miss Sunshine da iyidir falan filan.

Benle de tanış bi de. :P LOL

gürültü dedi ki...

oha abi shuttle olayı kesin miymiş

nam-ı diğer dedi ki...

inşallaahhh...

@gürültü: valla kesinlik mesinlik bilmiyorum kanke ama bi süre shuttle olmadığını biliyorum. taksiye paraları bayııl bayııııl.

Büşra Mutlu dedi ki...

onlardan bi tek virgin suicides'ı izlemedim yea, diğerlerini sevmiş idim hep hep.

ayrıca benle tanış ne abi, kim olduğunu bilmiyorum ki nası tanışıyım :)gelmiyösün. gel, gel tanışalım, ayıbediyon.


o shuttleları kaldıranların acı içinde ölmesini istediğimi bilmelisiniz.

inşallaaaıığhh..

feanor dedi ki...

sdafasd tamam o zaman finaller bitince kahveler benden.

Falı da sen bakarsın.