A hole on the toilet wall: boyanma vakti yeşile sahiden dilim doğru söylüyor

Sayfalar

oh my çok çılgın!

18 Şubat 2011 Cuma

boyanma vakti yeşile sahiden dilim doğru söylüyor



naber?

yarın güzel bi gün olsun, lütfen. hoy.

seha can isimli insandan haberdar oldum, mutlu oldum. gösterir de vermem, yok ki başka çarem. 47 kiloyum seni nasıl yeneyim..

gün gelicek benim de böyle ciddili falan portfolio niyetinde bi sitem olucak adıma. daha var ama ona, çok var.. ama bi zaman olucak. çok kıskanıyorum öyle insanları. 

bazen nalaka lan demekten kendimi alamıyorum. nalaka lan? hep diyorum yirmilerinde uzun bacak, otuzlarında ev çekip çevirme becerin olucak diye.. 

bugün fark ettim ki çay içme miktarım 3. herhangi bi birimi yok direk 3. tükettiğim çayın hacmi hiç önemli değil çünkü çay içişim sonsuza uzanabilir fakat en minik çay bardağıyla da çikolata kabından bozma su bardağıyla da 3(o bardaklardan herkesin evinde olmuştur bence, itiraf edin hadi. bizdekiler kırıldı şu an yok ama anneannemlerde var mesela hala) olay aslen tam olarak 4. kez hayatta mutfağa gitmem gibi bi hal.


tutarlı denklemlerin her zaman doğruya işaret etmediğini hepimiz biliyoruz sanıyorum.

dünya üstünde beni dilimde yara çıkması kadar mutsuz edebilen başka bi şey daha yok.

ben de isterdim duş alırken gerçekten inanılmaz seksi hal tavırlar içinde oluyim, bilmem ne aromalı yağlarla ovalanıyım falan. ama şu bi gerçek ki lavanta kokulu beyaz sabunla yıkanıyorum, tıpkı güzel yurdumuzun dört bir yanındaki babaanneler gibi. hacı şakir.

meyve yerken ölmek istiyorum. ya da çikolata. ya da iskender. 4. bi alternatif yok.

kaçtım o zaman, karnım aç

2 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

süpersin abi. :-)

saygılar

Büşra Mutlu dedi ki...

eheh sağolasın :)