A hole on the toilet wall: yaz gele tatil gele

Sayfalar

oh my çok çılgın!

16 Haziran 2011 Perşembe

yaz gele tatil gele



naber?


boş durmaya bayılıyorum, gerçekten.

geçtiğimiz 3 günde mad men'in 3. sezonunun ortalarına geldim. peggy inanılmaz bi karakter, an itibariyle kendisi "inspirational people" adaylarımdan, bi haftaya kalmaz onlardan biri olup olamıycağını görürüz diye tahmin ediyorum. olucak gibi hissediyorum ama.

kings of leon kankalarımla yavaş ama güzel bi ilişkinin temellerini atıyoduk bi süredir, artık mevzuya girmeye karar verdim ve fark ettim ki adamların bütün şarkılarını ezbere söyleyebiliyorum nerdeyse. bu da böyle ilginçli güzelli bi durum. solistin sesine, uzatmanın mümkün olmadığı sessiz harfleri bile uzatabilirimci tavrına, her şeyine ölebilirm yalnız. oy allahım.

yakın zamanda deniz, plaj görücek gibi durmuyorum ama asıl istediğim şey tam olarak böyle su kenarında, güneşin altında saatlerce elimi kaldırmada tembellemek. hani böyle hafif serince rüzgar eser ama güneş de bi yandan kemiklerinin içini içini ısıtır ya, tam olarak ondan istiyorum. elimi bile kaldırıcak halim olmasın, civarda insan da olmasın ki ses de olmasın, az biraz müzik olsun ama kulaklık müziği değil, arkadan bi yerlden çalsın böyle. etrafı izlemeye bile kasmıyım, öyle, yere bi yere dalsın gözüm. lütfen ya. bu da tam tumblrcı tribi farkındayım da, adamlar işlerini biliyöler panpo, en azından bazen.

yarın dişçiye gidicem. bin yıldır falan erteliyorum resmen ama kafamın yarısını falan almaları gerekmeden gitmem gerekiyo artık. inanılmaz tedirginim, şans dileyin bana, höf.

2 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

kings of leon tam yemelikmiş be böyle 3 öğün falan

Büşra Mutlu dedi ki...

kesinlikle, tek bi sorunları var o da isimlerinin "kol" diye kısaltılıyo olması. onun dışında canlarım ciğerlerim.