A hole on the toilet wall: All started with a big bang

Sayfalar

oh my çok çılgın!

8 Kasım 2011 Salı

All started with a big bang



Hallö!

Az önce kickstarter'da dolanıyodum, ne var ne yok falan diye. Belki desteklicek bişiler bulurum gibisine -desteklemek derken 5 dolar üst limitiyle.. kendime zor yetiyo param daha fazlasını kimseciklere veremem.. öte yandan geçen ay bi filme 1 dolar verdim, şimdi şöyle oldu, şimdi böyle oldu diye ses ettiler hep. insan kendini iyi hissediyo, hem de sadece 1 dolara. dolayısıyla küçük desteklere devam etme niyetindeyim. Her neyse dolanıyorum işte kickstarter'da Türkiye araması falan yaptım. Ve yani şu an düşünüyorum, ne olmuş da bu kadar yaratıcılıktan uzak insanlar haline gelmişiz? Türkiye'den toplam 3 tane falan proje var ve bilin bakalım Edirne'dekinin konusu ne? KIRKPINAAAAAR! Ama yani kimsenin aklına gelmemiştir Kırkpınar belgeseli çekmek, hele  de Edirne'de. Ankara'daki ne? İran'dan kaçan mültecileri anlatan bi belgesel. Vaynasını. İzmir? Yunanlı-Amerikan bi tipin gözünden Türkiye. Çok ciddiler, çok üzülüyorum.

Halbuki ben böyle şeyler görmek istiyorum.

Bugün kendime koyduğum en büyük hedef kuaföre gitmek. Bayramın üçüncü günü kuaförler açık mıdır acaba?

En çok kalbimi kıran şeylerden biri de ebeveynlerimle yaşadığım yer konusunda anlaşamıyor oluşumuz. Hala normal yerleşim yerimin ev, okul zamanı mecburi yerleşim alanımın yurt olduğuna inanıyolar. Mümkün olduğunca evde kalsın, hep evde kalsın, sürekli kalsın, mecbur olmadıkça dibimizde kalsıncı bi hal tavır. Nasıl netleşicez gerçekten hiç bilmiyorum. "Ben artık eve dönmem"in "Ben artık eve dönmem"den daha net bi ifadesi yok sanki..

Oh God annem şimdi de "Baban bizi gezmeye götürsün" demeye başladı.

Gene bi baydım.



4 küçük şişe sallanıyor:

cem dedi ki...

size 1 güzel, 1 kötü haberim var o zaman :)

iyiden başlayalım:
artık bizimde bir crowdsourcing platformumuz var
www.projemefon.com

kötü haber:
insanlar daha algılayamadı, ne olduğunu, proje bulmakta zorlanıyorlar... hani TR de herkesin bir projesi vardı !

sevgiler

cem

Büşra Mutlu dedi ki...

öte yandan bu da yeni bi proje değil ya, o kalp kırıyo :) crowdsourcing'i kickstarter keşfetmedi pek tabii de bari tasarımı aynı olmayaymış :/

Fitah Tencur dedi ki...

bazen cidden dediğin gibi düz kötü kalpliymişsin lan şimdi fark ettim.

Büşra Mutlu dedi ki...

halbuki kötülük gibi bi niyetim de yoktu bu sefer yea