A hole on the toilet wall: klişelerdenklişelerekoşucamşimdipekfena

Sayfalar

oh my çok çılgın!

22 Mayıs 2009 Cuma

klişelerdenklişelerekoşucamşimdipekfena


hayat ne garip laaan diye girsem başlığın ne kaar yerinde olduğunu anlarsın diye umut ediyorum.. en baştan anla içeriği de ondan sonra bana ayy büüüş bu ne böyle? deme.. maddelemeli olucak hemi de.. başlıyorum o zaman..

mesela alakasız insanlar kendilerini hiç ilgilendirmeyen konularda yorum yapma hakkı bulabiliyolar.. hiç tahmin edemiycekleri şeylere sebep olabiliyolar.. kendileri için küçücük ya da ne biliyim komik bi şakadan ibaret olan bişey bi başkasının hayatını büyük ölçüde etkiliyo ama bunu faketmiyolar bile.. hatta sen, ben, o, hepimiz yapmış/yapıyo olabiliriz böyle şeyler..

hiç bi zaman tatmin olmuyoruz mesela.. ne biliyim bi zamanlar boğaziçi hayalleri kurarken bi anda kazanırsam superdorm'da kalmak istiyorum ben yaa derken bulabiliyo insan kendini.. daha ilk isteğini bile lede etmemişken ondan sonra neler istiyceğinin planlarını yapmaya başlayabiliyo..

sonra normal zamanda yolda yüzüne baksa ne bakıyo bu yaa? diye düşünüceğin tipte, güneş altında durmaktan aşırı bronzlaşmış helva satıcı çocuk arkadaşlar yeni helva çıktı çıtır çıtır.. üstelik yalnızca 1 liraya, hem de herhangi bi ulaşım veya kargo bedeli ödemeden diyebiliyo, ve gerçekten içinden gelerek kahkaha atabiliyosun normal zamanlarda sağına soluna bakarken bile çekiniceğin bi mekanda..

20 yaş dişi çıkıyo mesela insanların.. hatta sanırım şu an benim de çıkıyo olabilir emin değilim daha tam..

bi de olmaz diyosun oluyo mesela.. böyle şeyler..

2 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

teşekkür ederim öz-dost.
titreşimde değilsin telaşlanma.
*gözleridoluduygudolubakışlıdostsmiley*

Büşra Mutlu dedi ki...

ahah evet titreşim konusunu açıklığa kavuşturduğun iyi oldu bi an panik olmuştum xD
hee bi de yerim xD