A hole on the toilet wall: dum tıs dum dum du tıs

Sayfalar

oh my çok çılgın!

20 Haziran 2009 Cumartesi

dum tıs dum dum du tıs

an itibariyle house yazın izlenicek diziler sıralamasında oldukça yukarılara taşındı herkese hayırlı uğurlu olsun..



bi de reklamını gördüm twilight yeniden vizyonda diye.. sinirlerim hopladı yine.. başta aylarca getirmedin getirmedin fida film parayı görünce yeniden vizyona sok vay anasınıı.. dedim içimden.. hayır şu twilight olayı benim için nası bi şey anlatamam.. kendisini çok seviyorum, çılgın gibi okudum ettim, aylarca edward'ın hayaliyle yaşadım ama aynı zamanda twilight'ı bu kadar çok sevmekten utanmıyorum desem şuracıkta yıldırım düşer başıma.. twilight'ı seviyorum, ama twilight'ı sevdiğim için kendimi sevmiyorum.. böyle bi ikilem, böyle bi duygu karmaşası.. hayır hep o 14 yaşındaki kızlar yüzünden oluyo, halbuki onlara göre değil yatak filan kırıyolar son kitapta naber.. okumayın öyle şeyler çok ayıp.. bi ben okuyum, edward da bana gelsin (kış günü cam açık uyuduğumu bilirim belki gelir diye, evet ciddiyim, evet o derece) ya da utanmıycam bee alla alla hayal kurmak da iyi bi şey ayrıca.. hem kaç kişi kaldık şunun şurasında hala hayal kuran di mi?

3 küçük şişe sallanıyor:

Sercan Guls dedi ki...

benim gözümdeki en büyük twilighter sensin büş. tüm twilight aşkına, başından itibaren şahit oluyorum. uzantan bakılınca, gerçek aşkla, özenti aşk belli oluyor zaten. kafanı yorma. edward birine gidicek olsa, ilk sana gelirdi.

nam-ı diğer dedi ki...

evet sayın seyirciler, gördüğünüz gibi humanus büşüs popüler kültür ve hormonları arasında sıkışmış durumda. fakat o da nesi? yoksa o arkasındaki bi...*fadeout*

Büşra Mutlu dedi ki...

evet sercan şunu tüm dünyaya haykır lütfen, herkes bilsin :D


didi sana da bi şey demiyorum :D