A hole on the toilet wall: entelektüel bi aşk bizimkisi

Sayfalar

oh my çok çılgın!

1 Ağustos 2009 Cumartesi

entelektüel bi aşk bizimkisi


o hani şu çocuğun bi yerden alıntı yapması ve kızın saniye duraksamadan eserin adını bilmesi klişesi vardır ya filmlerde, işte bunu gerçek hayatında uygulayabilen var mı merak ediyorum..

9 küçük şişe sallanıyor:

BnYmN dedi ki...

kızın alıntı yapması ve erkein bilmesi durumuna şahit oldum :İ :D

Büşra Mutlu dedi ki...

lanet olsun cidden mi ya :D:D

Alper dedi ki...

evet var(dı), bir ara ben sahiptim mesela.

Büşra Mutlu dedi ki...

heyallam yaaa.. akıl sır erdiremiyorum resmen.. ben okuduğum kitabın yazarını aklımda tutmayı becermekten acizken birileri alıntıdan kitap tanıyo heyallam yaa..

Alper dedi ki...

:) azıcık dikkat ve ilgi ile yapılamayacak şey değil ki...

Büşra Mutlu dedi ki...

nası yapılamıycak şey diil yahu.. şimdi birinci kişi var onun okumuş olduğu onlarca kitap var ki bu binlerce sayfa kat be kat fazlası cümle demek, aynından karşı tarafta da var.. sonra bu kişilerden biri okuduğu onlarca şeyden dikkatini çekmiş bi cümleyi söylüyo ve karşı taraftaki de okuduğu onlarca kitabın içinden bi anda onun neye ait olduğunu hatırlayıveriyo.. olucak şey mi allaşkına :D:D

mimi wonka dedi ki...

Var. Ama zaten abartılacak bir durum değil, aynı zevkleri olan tipler yan yana gelince hep olan bir şey o. Fazla anlam yüklememek lazım.

Alper dedi ki...

mimi vonka'ya katılıyorum. tiksindiğim bi' durumdur esasında. tamam hoş ama ne bileyim ben, benden bi' tane daha istemem ki!

Büşra Mutlu dedi ki...

iyi yüklemedim anlam ben de sizi mi kırıcam :D:D bundan sonra o sahneleri izlerken "olur mu bu bea" diye düşünüp çok biliyorum ben zaten sırıtışı da koymicam suratıma, bilmiyomuşum çünkü :D:D neyse bilmemek diil öğrenmemek..