A hole on the toilet wall: garipli haller

Sayfalar

oh my çok çılgın!

13 Ocak 2010 Çarşamba

garipli haller

hüzün bastı pantolonumu çıkarayım hele halleri.


pek garip ruh halleri içine giriverdim bi anda, yağmurlu havada alışveriş yapmak için şok'a gittiğimde böyle oluyo hep.. çok saçma evet ama böyle bu. denedim onaylandım. yağmurlu havada şok'a yürümek fena çarpıyo, hüzün basıyo her yanımı. dertsiz insanın işi zor diye buna diyolar işte.. gerçi şu an biraz şüphe düştü içime belki demiyo da olabilirler ama diycek olsalar böyle durumlar için derler eminim yani bundan.

bi de halihazırda hitaplarımın içine 'abi' serpiştirdiğim yetmiyomuş gibi, cümlelerimin başına sonuna gayet yayvan 'yani'ler ekleyerek oldukça gay bi konuşma tarzı elde ettim. kendimle gurur duymuyorum tabi, sadece merakla bekliyorum acaba daha ne kadar deforme edebilirim konuşma şeklimi diye..

dün gece 3'ten beri vera dinliyorum. nerden aklıma geldi bilmiyorum, bi anda 'lan!' dedim, açtım, sardı da yani, gittiği yere kadar heralde artık. bu arada dikkat ettiysen yine 'yani' kullandım. kurtulamıyorum off.





bi de bütün güzel kızlara puh!
hepsi ölsün,
etleri yansın,
kurtlar bile yemesin onları.






e hadi sen de kal sağlıcakla.

5 küçük şişe sallanıyor:

Uğur ! dedi ki...

azcık erotiklik mi serpiştiriyon yoksa, olu olu u kadar olu. iyi de yazıyan, unuda anadım. fakat 18 yaşında olmanı anamadım. bunu anamamam ise senin için iyi bi şiy.

Büşra Mutlu dedi ki...

danke şön de ben de 18 yaşında olmamı anlamamanı anlamadım :D

Uğur ! dedi ki...

yaşının zekasında değilsin, ''up'' sın upppp, söletme işte anadın sen onu. bundan sonra okucun deyan huuu.

Uğur ! dedi ki...

feekat seni okuyanı sende oku duydun mu? :)

Büşra Mutlu dedi ki...

ehah tenk yu madem. okala mesaj alınmıştır :D