A hole on the toilet wall: teoman'la bi geçmişimiz olmadığını iddia edemezsin

Sayfalar

oh my çok çılgın!

26 Mart 2010 Cuma

teoman'la bi geçmişimiz olmadığını iddia edemezsin


kişisel bakım sıkıcı bi iştir. az önce güzel yurdumun tuvaletinde yüzüme pıtırlar sürüp yıkayıp, toniklerle gözeneklerimi sıkılaşatırırken (böyle söyleyince de asortik gibi oldum. olayın aslı şu: yurtta herkesin yüz temizleme pıtırı var, akşam ayna karşısında bütün kızlar yüzlerine bişiler sürtüyo ben yapamıyorum, kıskanıyorum diye gittim ondan almaya. önce bi tane beğendim güzeldi filan sonra bi baktım nivea young pıtırların yanında tonik bedava. bedavaya karşı nası bi tavır sergilediğimi de artık herkes biliyo diye tahmin ediyorum. işte tonikle hikayemiz bu.) baya bi canım sıkıldı. sonra nerden bilmiyorum tarihin taa derinliklerinden, yıllardır kelimelere dökülmemiş  bi anımı hatırlayıverdim. anlatim mi?

şimdi baya bi zaman öncesi, ben ilkokulda mıyım, ortaokulda mıyım artık ne zamansa, teoman'ın paramparçaaaıııııaaağh zamanları tam. ben ve bi takım arkadaşlarım (ecem ve bi de evin ordan bi kaç tip) bu adama aşığız. ama baya böyle televizyonda klibi neyin çıkınca telefonda birbirimizi arıyoruz, şu kanalda aç filan diye. annemler bile artık bu gerzekçe hareketlere alışmış, gerçi belki de geceleri ağlıyolar çocuklar gerizekalı diye o kadar teferruatını bilemiyorum. her neyse sonra bi gün işte bizim orda canan diye bi kız vardı, onların evinde otururken nerden esti bilmiyorum hadi teoman'ı arayalım dedik. albümün arkasından menajerinin  numarasını aldık, aradık filan. bundan sonrasını ben duymadım çünkü telefonda değildim. sonra adam bizi başından savmış tabii. bu da böyle bi anım. hatta bizzat benim anım değilmiş şimdi bi baktım da. baya hababam sınıfında sadece tek bi repliği olan, yine de tüm varlığını hababam sınıfına adamış haydi onlara hababam sınıfı neymiş gösterelim! adamı gibiymişim. olmadı bak.

4 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

ayy bizim yurtta da bütün kızlar bu tonik sıkılaştırıcı vb şeyleri kullanıyor. markette yanlarından bakmadan geçtiğim bu ürünlere onların gazıyla ben de sahibim artık. ve evet indirimden aldım. o dğeil de bi kere kullandım of bi köpürt sonra tonikle sil sonra kremle falan geberdm bittiğinde.

Sercan Guls dedi ki...

ulaşamamanız daha iyi olmuş bence.

beyzaburcak dedi ki...

epey bi geçmişin varmış teo'yla xD

Büşra Mutlu dedi ki...

@gürültü: ben seviyorum biraz ama sanki ya. ne biliyim bi meşgale bi şey oluyo :D

@sercan: niye be. mutlu olurduk ne güzel.

@ehl-i hibre: asla unutamaz beni.