A hole on the toilet wall: bazen ne yazacağımı unutuyorum, çok çirkin oluyo*

Sayfalar

oh my çok çılgın!

16 Mayıs 2010 Pazar

bazen ne yazacağımı unutuyorum, çok çirkin oluyo*




wassup?

kendimi sinemaya vermeye karar verdim geçen derste. ilk filmimin adı da oh brothel where art thou? olucak. odysseia alıntıları filan.. böyle düşünüyorum şimdilik ama fikir daha tam olgunlaşmadan bi şey söylemek zor..(söz konusu derste konunun sex industry olduğunu söylememe bilmiyorum gerek var mı?)

dana gibiyim. dahası aksini iddia eden, zaten oldukça sınırlı miktarda sahip olduğum kararlılığımı da yok lan diilsinlerle alıp götüren insanlarla da arama mesafe koyucam. sizin yüzünüzden böyle şişman kalıyorum ben.. yeter ulan yapmayın. (tabi bu değil ki dana gibisin evet diyenleri sevicem, demeyin onu da.. en çok evet yaa benim de kilo vermem lazım, hadi bi süre aç gezelimcileri seviyorum. onlar balım, yerim onları..)

dün gece sonunda road salt one'ı dinledim. artık daniel'e ne diyim bilemiyorum. dinlemek lazım. adam yine coşmuş.

o değil de mesela tübitak'a "her ile bir nükleer santral" projesi göndermiş arkadaşım var.. (naber berkan?) ayrıca daniel insanıyla da en başında tanışıklığımızın sebebi kendisi oluyo. blog olayının dünyanın en saçması olduğunu düşündüğü için kendisinden bahsetmem gerektiğini düşündüm. artık o da bu işin içinde nieahahahaaığ.

*tıpkı burda olduğu gibi.

3 küçük şişe sallanıyor:

boeing 787 dedi ki...

benim de kilo vermem lazım :D

Büşra Mutlu dedi ki...

spor filan, can sıkıcı şeyler lazım onun için pehh.

boeing 787 dedi ki...

yaz da geldi zaten geç kaldım, üşendim hep :'(