A hole on the toilet wall: beşer şaşar ben şaşmam

Sayfalar

oh my çok çılgın!

31 Ağustos 2010 Salı

beşer şaşar ben şaşmam



bu satırları didilerden yazıyorum. didi uyuyo. hemi de yatağını bana vermiş bi ev sahibi olarak yerde uyuyo. bense dana gibi yatakta uyudum bütün gece (ki aslında sabah). bazı insanlar iyi kalpli, yapılcak bişi yok.

beyza da içerdeki odada uyuyo. o da artık uyansa da yerimize yolumuza gitsek diye düşünmüyor değilim. böyle diyince aynı yere gidicez sanma sakın, belki sadece metrobüse kadar. yine de bazı insanlar koordine bi şekilde hareket etmeyi seviyo, yapılcak bişi yok.

didi'nin bilgisayarı azıcık takılıyo. ama bu beni üzmekten ziyade birazcık mutlu bile etti. yoo dostlarım didi'nin kötülüğünü istediğim falan yok ama sadece benim bilgisayarımın değil herkesin bilgisayarının bi takım takılmalar yaşayabileceğini görmek güzel. bazı insanlar farklı olmaktan hoşlanmaz, yapılcak bişi yok.

dün gece dilşut didileri biraz erken terk eylemek durumunda kaldı. giderken erkeklerimizi (sercan ve ufuk) de götürmekten çekinmedi. bazı insanlara erkekler hiç kıyamıyo, biz gitsek gelmezler nınakoyi. yine de yapılcak pek bişi yok gibi.

bugün ve ilerleyen günlerde kulüpte yapılcak bi takım işler var. ne var ki çoğuna (belki de hiç birine) gidemiycem. buna uyuz olanlar olacaktır. onlara kızamayız. ama bana da kızamayız bence, sonuçta bazı insanlar (ebeveynlerim) ev taşımakla uğraşırken ve milyonlarca yapılcak şey varken çocuklarının bütün gün kulüpte başka işler yapıyo olmasından hoşlanmayabilir ve onların düşüncesiz olduğuna kanaat getirebilir, yapılcak bişi yok. ben de olsam getirirdim.

saat 12 oldu ama bu hanımlar hala uyuyolar. bazı insanlar uykucu ama bu konuda yapıcak şeylerim var. sadece o kadar kötü biri olup olmadığıma karar vermeye çalışıyorum.

aldım sol yanaktan bi tane.

2 küçük şişe sallanıyor:

dilsad dedi ki...

sana da kıyamazlardı yahu:D

Büşra Mutlu dedi ki...

yok yok kıyar onlar bana ben biliyom