A hole on the toilet wall: daha mutlu olurum ama bu da fena değil

Sayfalar

oh my çok çılgın!

13 Eylül 2010 Pazartesi

daha mutlu olurum ama bu da fena değil



aynı gün içinde iki kere göt olmuş olmanın bünyemde yarattığı koyvermişlikle yazıyorum bu satırları. hayır çıkıcak dedim koydular eveti, amerika'yı yenicez dedim, yenildik. oldukça başarısız tespitler yapıyorum. neyse ikincilik de çok güzel bişi olm! dünya ikincisiyiz laöğn.

bugün en son cenk akyol'a yavşamamla twitter hesabım "kendini gerçekleştirmek" denen olayı yaşadı. gei dönseydi daha çok sevinicektim tabii ama olmayınca olmüyör.

her fırsatta bilgisayarının başına geçerek kuzenimi çileden çıkarttım. öyle ki çocuk düzeltemiyceğini bile bile saatlerdir internet problemini çözmeye çalışıyo.

truman show'daki kadın geldi bugün aklıma. ne enteresan kadındı o ya. güzel gibi ama değil gibi de. hala kendisi hakkında nihai kararımı verebilmiş değilim. oysa insanlaar güzel ya da çirkin demeyi ne kadarvçok sevdiğimi herkes bilir.

yan tarafta takipçiler şeysi var ya, onu hiç takmıyomuş gibi cool tavırlar takınıyorum bazen evet ama aslen öyle değil. mesela bugün oduncu gömleği'nin harikulade profil fotoğrafını gördüm. baya güzel ehehe.

acıktım gene yea.

2 küçük şişe sallanıyor:

Salem dedi ki...

Aslında Truman Show'daki abla çok güzel de onun yerine çirkin birini de koysalardı biz yine içten içe onun güzel olduğunu düşünürdük, "Koskoca Jim Carrey bile nasıl aşık olmuş yahu!" diye.

Büşra Mutlu dedi ki...

niye abi tamam jim carrey komikli bi insan ama sonuçta yaptığı şey de ağız yüz yamultmalı komiklik yani. dünyanın en yakışıklısı falan da olmadığına göre, bence pek şeetmezdik o kadar.