A hole on the toilet wall: asabiyeti severim

Sayfalar

oh my çok çılgın!

20 Kasım 2010 Cumartesi

asabiyeti severim


baklavayla ilişkimiz çok enteresan bi hal almaya başladı. 4 gündür baklava yiyorum ve artık kendisinden nefret etmeye başladığım söylenebilir. yiyince midem bulanıyo, içim daralıyo falan. yine de dayanamıyorum, mutfağa hemen her girişimde elimde baklava tabağıyla çıkıyorum. sarı sarı, parlak parlak bakıyo suratıma ye beni ye beni diyerekten. oo baklava, baklava.. nefret etsem de kopamadığım..

dırırırrıırırırı (telefona koşma var burda. çok zengin olduğumuzdan evin bi ucundan öbürüne gitmek zaman alıyo) -alo +alo. naber kanke, napiyosun? -hiiç takılıyorum öyle napiyim +hee ben de öyle nefes nefese gelince dedim bizimki sonunda kendine bi partner mi buldu sonunda.. yalnızlığımla mütemadiyen dalga geçen dostlarım. ayıplı şakalar falan. (didilove) (ps: bu bi çağrı değil hayır)

insanlar dertli. dert var.

günlerdir ders çalışırmış gibi yapıp aslında hiç bi şey yapmıyo oluşum da oldukça takdir edilesi. az gittim uz gittim dere tepe düz gittim falan.. bi arpa boyu değil ama yani.. önümüzdeki 4 gün.. hoff çok korkuyorum ya, humanities'den çok korkuyorum. çok. en azından okumuş olmam gereken bütün metinler okudum, o da bi şey.. o da bi şey..
 
o zaman sevgi, çiçekler ve başka güzel şeylerle...
 

ofsonunaüçnoktakoyuncanebçimoldueheha

7 küçük şişe sallanıyor:

feanor dedi ki...

Zaytung hayatımızın anlamı:
http://zaytung.com/sondakika.asp?newsid=58903

Ayrıca Humanities? Sosyoloji? fuckyeah.

Büşra Mutlu dedi ki...

ahah zaytung'u sevmemek zor yea, nokta atışı yapıyolar her seferinde, HER SEFERİNDE.

yok sosyoloji gibi değil, kültür dersi. gılgamış olsun, odyssey olsun efendime söyliyim genesis olsun sokrates'in savunması olsun bele bele şeyler okuyosun. aa çok zevkli diyebilirsin deme. değil. sınavın götünde patlicağını bilmek, kurbanlık koyun gibi boynun bükük sınavı beklemek hiç hoş değil.

feanor dedi ki...

ahahah gene zaytung:

en zor bölüm hangisi? sizinki.
en takan hoca hangisi? sizin bölümdeki.
en yakışıklı çocuk hangisi? sizin fakültedeki.
sizin...
sizin...
sizin...

benim ki de zor taam mı? :P

ben vizeleri bayramdan önce verdim :S şimdi de tez yazmaca, proje yapmaca. hepimize kolay gelsin. bi skim yapmadık bayram boyu; sona kalan, donna karan aq.

gürültü dedi ki...

bu okul nasıl bitcek büş nasıl nasıl ??aceba diyorum hazırlık okumakla hata mı yaptık sanki kendiliğinden uzamaya devam etcek gibi gibi

Büşra Mutlu dedi ki...

@feanor: oba tez proje falan baya darlamalı. sana daha bi kolay gelsin yahu.

@gürültü: olm esas hazırlık okumak yapılıcak en akıllıca şeymiş. ben geçen sene şu muhabbete dalsaydım şu an asosyallikten can falan veriyo olurdum muhtemelen. insan neyin tanıdık, çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu rahat olmak lazım hehe

gürültü dedi ki...

evet orası doğru şimdi o dersten çık o derse gir tanımadığın tonla insanla aynı havayı solu falan filan... ama yani yazık bize hayat hep bayram olsa çiçekler böcekler...

Büşra Mutlu dedi ki...

mühendis falan da olabilirdik abi, haline şükretmek lazım..