A hole on the toilet wall: fallarım bile kalp kırmalı çıkıyo, ben daha neyleyim?

Sayfalar

oh my çok çılgın!

10 Mayıs 2011 Salı

fallarım bile kalp kırmalı çıkıyo, ben daha neyleyim?

ne zaman hayata karşı bi isyan moduna geçsem, şu fotoğrafa bakıp şükrediyorum istisnasız. 
rapçi nişanı ov ye..

nabar?

gerçekten blog girdisi aralıklarımı 500 yıla çıkarmam inanılmaz oldu.

en son saltuk-didi kıskanması yapmıştım (hemen alttaki girdi), neyse ki çok bekletmeden geliverdi ozan balıms. bin yıl sonra falan gördüm kendisini. özlediğim kadar varmış. börekçi - la liberta - börekçi yaptık. dönmeyeydi iyiydi. döndü ama..

li liberta'da inanılmaz muhabbet dönüyo bu arada, havasından mı suyundan mı, yoksa küçük fiyatlarla bezenmiş menüsünden mi vallahi bilemedim.

haftasonu da taşoda vardı. hiç de uzun uzun anlatamıycam, geleydiniz. beklendiği gibi inanılmaz eğlendik, milyonlarca hikaye - saçmalıkla bitirdik. sağımın solumun ağrısı hala geçmedi. öte yandan bi dahakine daha çok olması gönlümü derinden yaralıyor falan falan.

bu arada zombi olduk ve özlem balıms doğdu. bunlar önemli noktalar, söylemeden geçicem sandıysan beni tanımamışsın dostum.

yaz okulu kaydımı yaptım bugün. hisarüstü, bu yaz bi yere gidiyorum sandıysan yanıldın bebeyim. öte yandan para vermek gerçekten kalbimi kırdı.

be the band'e de çok az kaldı. gelenleri gelmeyenlerden daha çok seveceğim yalan değil. ha umrunuzda olmayabilir, ona bi şey diyemem.

şu yaştan sonra homofobik olmak istemiyorum, gerçekten. ama cross-dresserlar..

şunca zaman çok iyi bi insan olduğumu düşündüm. hala da çok iyi bi insanım bence de artık çok iyi bi insan olmasam da olur gibi. bilemiyorum. biraz daha düşünmek lazım.

gittim.

6 küçük şişe sallanıyor:

troublegumm dedi ki...

cross-dresser olunca homofobik olmuyorsun zaten. transfobik veyahut kuirfobik demek daha doğru olur :)

troublegumm dedi ki...

hımmm bi de zannettiğim kişiyse büşra ona trans arkadaşımla ben bile kıl oluyoruz. cross-dresser'lığın da bi' adabı var di mi? teşhircilikle cross-dresser'lık arasında ince çizgi...

Büşra Mutlu dedi ki...

evet evet o muhtemelen. resmen hayata küstürdü öfk öyle böyle değil. psikolojim bozuldu resmen. kesinlikle samimi falan da değil zaten, biraz da ona kıl oluyorum.

T. dedi ki...

ne kadar da az yazar oldun. Her nete girişimde bi bakınıyorum ama ı-ıh.

Büşra Mutlu dedi ki...

baya ayıp ediyorum di mi :/ kalbim kırılıyo

T. dedi ki...

ayıp demeyelim. eğleniyorum seni okurken göremeynce yeni bişeler hpfpfff oluyor. :D