A hole on the toilet wall: dünyanın en tembel çalışkanına merhaba deyin

Sayfalar

oh my çok çılgın!

30 Temmuz 2011 Cumartesi

dünyanın en tembel çalışkanına merhaba deyin



naber?

aynı gün içinde teki sözlük destekli iki tane "neden yazmıyosun len?" atarıyla karşı karşıya kalınca ayıp ettiğimi fark ettim, koşarak koşarak geliverdim blocuğuma. uzun zamandır girmesem de yazmasam da o blog benim blogumdur tavrımı sürdürdüğümün farkındayım, anladığım kadarıyla mazeretlerim geçerli değilmiş.


ses etmeyeli, haftaiçlerim staj-börekçi-uyku üçgeninde, haftasonlarım da hayallerimdeki tatilin (fonda su sesi, aşağıda kum, tepende şemsiye minimum kıyafetle -bikiniyi boşuna yapmamışlar- saatlerce uyumak) olabilecek en kötü kopyasıyla (evin en çok esen noktasında sadece yemek ve ihtiyaç molalarıyla bölünen yaklaşık 3'er saatlik uyku blokları) geçiyor. enerji yokluğu 2011 yazımın anahtar kelime grubu olarak bi kenara not düşülsün.

deli diyolar, rahatsız diyolar, garip diyolar, çatlak diyolar. bana bunları diyolar. öte yandan kalbinin sesini dinleyip, aşkının peşinden kütahya'ya giden arkadaşım var, bunu bilmiyolar. ilk duyduğumdan beri gülüyorum, kütahya ne yeaa öf.

ağdacısına saygı sorunu yaşayanlara, hiçbirimizin kadının cinsel özgürlüğünü savunmayı kendine birincil görev seçmişlere "24 saat seks yok, sakın!" deme kudretine sahip olmadığını hatırlatmak isterim. onlar diyebiliyomuş. bunu öğrendiğim günden beri ağdacılar benim için çok farklı bir yerde.

bu arada nehir harika bir insan ve inanılmaz iyi bir arkadaş. ayrıca çok güzel, üstelik asuman krause'ye hiç ama hiç benzemiyor. ve elbette ki çok komik ve bir o kadar da eğlenceli. bilmiyosanız diye.

rakınkok'ta kazandığım blackberry de hala elime ulaşmadı, bu gidişle algida'yı sikicem, hiç haberleri yok. vermiceksen kazandın demiyceksin kardeşim, bu ne aaa?

dişi kişilerde kalın ses dünyanın en seksi şeyi, sadece insanlar henüz bunu fark edebilecek zihinsel aktivite potansiyeline ulaşamadı.

yarısıkadargüzelolsamondabirikadarşekerbiinsanolmazdım diyebileceğim yegane insan büşra'nın (hayır burda yazar kendisinden bahsetmiyor, başka büşra bu, ego durumlarım henüz hastalık seviyesine ulaşmadı çok şükür) retweetleriyle tanıştığım capitalism kardeşimle mutlu oluyorum -yarattığı etkiye mutluluk denemez gerçi- bi süredir. Son zamanlarda karşılaştığım en iyi twitter hesabı.

böyle.

öptüm falan.

2 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

bu yazdığından sonra nehir kim gerçekten çok merak ediyorum. galiba genetik okuyormuş falan.

Büşra Mutlu dedi ki...

ehehe inanmazsın aynı zamanda korist